Епілептологічне відділення

 

Епілептологічне відділення КНП КОР "ОПНМО" в Глевасі має давні традиції, започатковні ще в 70 роках академіком А.П. Рамодановим.

На початку відділення працювало як нейрохірургічне з курацією д.м.н.Рябоконя, а в подальшому д.м.н. О.О.Лапоноговим.

З 2019р після скорочення нкйрохірургічних ліжок по Київської області-працює як епілептологічне відділення.

Завідуючий відділення Я.Я. Недопако з великим стажем роботи по нейрохірургії. Додатково пройшов спеціалізацію по психіатрії. В своїй роботі використовує сучасні діагностичні обстеження (МРТ, СКТ, ПЕТ, церебральну ангіографію, дкплексне сканування судин шиї та транскраніально голови, ЕЕГ, в окремих випадках ЕЕГ-моніторинг по годині, день, ніч або добу, генетичні дослідження на епілепсію, провідні лабораторії м. Києва, нейроімунологічні обстеження, дослідження венозної крові, ліквора на віруси та аутоімунні захворюваня включая лабораторії м. Києва та Німеччини).

У лікуванні комбінований підхід, враховуючи коморбідну паталогію.

Поки що госпіталізуємо пацієнтів з 14 років. В подальшому плануємо задіяти у відділенні дитячого невролога, що дасть можливість надавати допомогі дітям раннього віку. В окремих випадках консультуємось з провідними епілептологами України, клінікою функціональної нейрохірургії Київського інститута, нейрохірургічним центром м. Ужгорода.

 

Завідуючий епілептологічним відділенням КНП КОР «ОПНМО»                                        Я.Я. Недопако


Тел. 050-443-58-15.